WEETJES NOV – DEC

– Op zondag 17 november 2019 gaan we met z’n allen schaatsen! Ribbels, speel- club en kwiks worden verwacht om 9.30u aan de schaatsbaan in Liedekerke. Jul- lie kunnen hier opnieuw om 12.00u afgehaald worden. Tippers, tiptiens en aspi’s worden verwacht om 9.00u aan de chirolokalen MET FIETS. Jullie zullen om 12.30u terug in Meerbeke zijn.

Wat neem je mee op deze leuke voormiddag? Lange broek (!!), handschoenen, ex- tra dikke kousen en 5 euro!

– Nogmaals: het is heel erg belangrijk dat u uw dochter(s) inschrijft in onze chiro. Als dit nog niet gebeurd is, gelieve dit zo snel mogelijk in orde te brengen aan- gezien dit uiterst belangrijk is voor de verzekering van uw kind (niet ingeschreven = niet verzekerd!).

– Op zondag 24 november 2019 is het zover: CHRISTUS KONING!
Jullie worden op deze dag om 9.00u verwacht aan de chirolokalen en kunnen weer afgehaald worden om 17.30u. Dit betekent: een hele dag chiro! Wat gebeurt er allemaal op zo’n leuke dag?
Voormiddag: ‘s Ochtends gaan we naar de misviering in de kerk van Meerbeke en daarna spelen we heel erg leuke spelletjes!
Middag: Hmmm, een lekker middagmaal! Lees: pistolets met gekapt, olé! Namiddag: We spelen een groot spel in het park, kijken naar een leuke film en krijgen een heerlijk vieruurtje!
Vergeet zeker niet om 5 euro mee te brengen en je lekker warm in
te duffelen op deze spetterende chirodag!

Ouders en grootouders, vriendjes en familie worden ook van harte uitgenodigd om de misviering samen met ons bij te wonen. De dienst start om 9.00u.

– Het is weer van dat: december = examens. BOEHOE!
Daarom zal er voor de oudste afdelingen vaak avondchiro op vrijdag of zaterdag plaatsvinden. Waar en wanneer wordt vermeld bij jullie afdeling!

-voor de sinterklaasfeestjes volgt er info via facebook en voor de ribbels, speelclub en kwiks via sms

– Te lezen in december:

In naam van de hele leidingsploeg wensen wij alle Flossertjes en hun familie en vriendjes een zalig Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!
Dat het komende jaar even spetterend mag zijn als het vorige!

Liefs jullie leiding